Drukwerk

Wilt u graag een foto laten afdrukken op een canvasdoek, of hebt u visitekaartjes nodig? Designotive zorgt voor de volledige opmaak en drukvoorbereiding, vervolgens wordt het door ons bij een professionele drukkerij afgeleverd. Wij zorgen er voor dat de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft, en dat het u geen tijd en moeite kost om aan drukwerk te komen. Binnen enkele dagen kunt u uw drukwerk thuis verwachten in een keurige verpakking. Als u in Dinxperlo woont, dan is de bezorging geheel gratis! Voor alle soorten drukwerk kan een prijsopgaaf gemaakt worden, wij zorgen voor de voordeligste prijs!

Kan ik ook foto’s laten drukken?

Uiteraard is het ook mogelijk om foto’s te laten drukken, dit kan op verschillende soort materialen. U kunt gemakkelijk bij ons informeren over een foto op bijvoorbeeld hout of canvas, dit is geen enkel probleem. Heeft u geen goede foto om te laten afdrukken, dan komen wij graag een nieuwe foto van u of uw gezin maken. Wij zorgen dat de foto van hoge kwaliteit is, en zorgen er voor dat de foto goed op het materiaal te zien is. Wij leveren alleen producten waar we trots op kunnen zijn!

De prijs is gemakkelijk  te bepalen op de wensen die u heeft, dus schuw niet een prijsopgaaf te vragen van een drukwerkklus, wij gaan geen enkele opdracht uit de weg!