Hosting

Designotive is ook in staat om de hosting voor u van a tot z te regelen. Hieronder kunt u enkele pakketten zien die wij standaard aanbieden, deze voordelige pakketten worden gratis voor u ingesteld en gebruiksklaar gemaakt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket op maat voor u te laten opstellen. U kunt vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via ons contact-formulier, en krijgt binnen enkele uren een passend antwoord! In Dinxperlo zijn er geen partijen die zo’n goede en voordelige hosting voor u kunnen aanbieden!

Voordeligste hosting van Dinxperlo!

Designotive verzekert u van een goedkope hosting! Natuurlijk neemt Designotive de kwaliteit ook in acht, dus als er iets mankeert aan de hosting dan wordt dit geheel vrijblijvend voor u opgelost. Oftewel, u krijgt waar voor uw geld! Naast dat uw website gehost wordt, zorgen wij ook dat er een e-mailadres voor u wordt aangemaakt en u dus gelijk een apart e-mailadres heeft voor uw website!

Totaalpakket Dinxperlo

Denkt u er aan om een website bij ons te maken en die ook bij ons te laten hosten? Dan kunt u gebruik maken van een totaalpakket. Een totaalpakket is volledig afgestemd op uw wensen, in combinatie met het maken van een website! Zo kunt u alle diensten van één adres afnemen en zorgen wij dat het hele totaalplaatje 99,99% online is!