Hulp aan huis

Tegenwoordig heeft haast iedereen een smartphone, tablet of laptop tot zijn beschikking. Het optimale uit je apparatuur halen is nog niet zo makkelijk, heeft u het gevoel dat u soms wel wat hulp kunt gebruiken bij het bedienen van je apparatuur? Designotive komt graag bij u aan huis om u exact uit te leggen hoe u gebruik moet maken van apparaten, en hoe je ze precies functioneren. Elk probleem kan worden opgelost en door onze ervaring binnen het werkgebied, kunnen we u met elk apparaat wegwijs maken.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bij Designotive is een afspraak snel gemaakt, u kunt eenvoudig via de telefoon of e-mail een afspraak maken voor uw problemen. Tijdens de conversatie is het van belang dat het probleem omschreven wordt, of waarin u precies gehinderd wordt. Op het afgesproken tijdstip zal Tom op het afgesproken adres arriveren om u volledig van dienst te kunnen zijn. Twijfel niet, stuur simpelweg een berichtje!

U kunt bellen naar: 06-53998693 of onderaan op de blauwe contactknop klikken.

Wat kost zo’n afspraak precies?

Helaas kan zo’n afspraak niet geheel vrijblijvend blijven, er wordt een uur-tarief van €20,- inclusief BTW. Om bij u aan huis te kunnen komen moeten er ook voorrijkosten berekend worden, binnen Dinxperlo zal dit €2,50,- zijn inclusief BTW. U hebt de mogelijkheid dit direct af te rekenen, of via een factuur die u achteraf toegestuurd krijgt.

Twijfelt u of wij u wel kunnen helpen met uw probleem? Neem gewoon even contact op, voor de meeste problemen hebben wij wel een simpele oplossing die ook voor u binnen handbereik ligt.