Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in joeby_about_widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/wearei1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 4718
Hulp aan huis Dinxperlo
 

Hulp aan huis

Tegenwoordig heeft haast iedereen een smartphone, tablet of laptop tot zijn beschikking. Het optimale uit je apparatuur halen is nog niet zo makkelijk, heeft u het gevoel dat u soms wel wat hulp kunt gebruiken bij het bedienen van je apparatuur? Designotive komt graag bij u aan huis om u exact uit te leggen hoe u gebruik moet maken van apparaten, en hoe je ze precies functioneren. Elk probleem kan worden opgelost en door onze ervaring binnen het werkgebied, kunnen we u met elk apparaat wegwijs maken.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bij Designotive is een afspraak snel gemaakt, u kunt eenvoudig via de telefoon of e-mail een afspraak maken voor uw problemen. Tijdens de conversatie is het van belang dat het probleem omschreven wordt, of waarin u precies gehinderd wordt. Op het afgesproken tijdstip zal Tom op het afgesproken adres arriveren om u volledig van dienst te kunnen zijn. Twijfel niet, stuur simpelweg een berichtje!

U kunt bellen naar: 06-53998693 of onderaan op de blauwe contactknop klikken.

Wat kost zo’n afspraak precies?

Helaas kan zo’n afspraak niet geheel vrijblijvend blijven, er wordt een uur-tarief van €20,- inclusief BTW. Om bij u aan huis te kunnen komen moeten er ook voorrijkosten berekend worden, binnen Dinxperlo zal dit €2,50,- zijn inclusief BTW. U hebt de mogelijkheid dit direct af te rekenen, of via een factuur die u achteraf toegestuurd krijgt.

Twijfelt u of wij u wel kunnen helpen met uw probleem? Neem gewoon even contact op, voor de meeste problemen hebben wij wel een simpele oplossing die ook voor u binnen handbereik ligt.