Online advies

Heeft u als ondernemer totaal geen idee hoe u Social Media in moet zetten om klanten aan te trekken, of hebt u informatie nodig voor een nieuwe nieuwsbrief die online verzonden moet worden? Designotive kan advies op maat geven, en tevens ook deze taken voor u op zich nemen. Tegenwoordig is het onmisbaar om als bedrijf online te kunnen functioneren, dit moet natuurlijk wel op een goede manier gebeuren, daarom bent u bij Designotive aan het goede adres. Goed gebruik maken van internet, social media en andere middelen kunnen u een stuk meer klanten opleveren dan dat u gewend bent, vergeet dit niet!

Daarnaast is het voor Designotive van belang dat mensen de kracht van het internet niet onderschatten, daarom zullen er ook regelmatig berichten op de website verschijnen die inzichten geeft in de digitale wereld. Van privacy tot tips & tricks om uw online netwerk te verbeteren, wij proberen u met simpele methoden op weg te helpen!

Advies via de telefoon of e-mail is uiteraard vrijblijvend, uw belang staat bij Designotive centraal. Mocht er iemand bij u aan huis komen om u te adviseren over het gebruik van internet of Social Media, dan moet er een uurtarief met voorrijkosten worden berekend.

www.webdesigner.nu

0 Reacties

Laat hier uw reactie achter