Webdesign

Zoals u misschien wel weet is het tegenwoordig niet meer dan normaal om een website te bezitten. Daarom is het belangrijk dat u zich onderscheidt van de rest van het internet, om dat te bereiken bent u bij Designotive te Dinxperlo aan het juiste adres. Kwaliteit, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid staat bij Designotive bovenaan het eisenlijstje. Met uw wensen, en ons vakmanschap in het ontwerpen en het ontwikkelen van een website hopen we tot een schitterend eindproduct te komen. Voor een webdesign-klus voor een voordelige prijs, is Designotive úw oplossing, onze prioriteit is namelijk het eindproduct!

Wat kost een website precies? Dinxperlo

Elke website is anders, daarom is het ook moeilijk te bepalen wat u nou precies kwijt bent aan een website. We willen u natuurlijk niet tekort doen, dus daarom gaan wij uit van een uurtarief. Het is geen enkele moeite om een prijsopgaaf voor u te maken waarmee u een goede indicatie krijgt over de door u gemaakt kosten. Het gerekende uurtarief is €70,- excl. BTW. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot een mooi eindproduct te komen, dus de prijs wordt bepaald in overleg met u! Op basis van uw wensen en eisen komen we tot een totaalprijs, waarvan u in ieder geval niet schrikt.

Mogelijkheden in Webdesign

Alles is mogelijk bij Designotive, van webshop tot weblog u kunt alles van ons verwachten! U kunt zich wel voorstellen dat er wel een verschil in de hoeveelheid werk is, aangezien een webshop veel meer werk en aandacht vraagt dan een persoonlijke weblog. Webdesign is dus een brede term, met tegenwoordig een grote betekenis.

Hebt u toch nog vragen, of wilt u iets meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen, Designotive helpt u graag! Als u in Dinxperlo en omstreken woont is het natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken!