Westerveld & Nederlof

Westerveld & Nederlof is een bedrijf die voor de productie van kozijnen en spouwbladen zorgt. Echter hebben ze niet iemand in dienst die zich richt op de online marketing, en de website die ze gebruiken. Daarom zijn ze uitgekomen bij ons, wij kunnen op deze manier veel werk uit handen nemen.

Bedrijfsfilm

Westerveld & Nederlof vind het belangrijk om mensen een beeld te geven van wat voor werk ze eigenlijk verrichten, daarom is er besloten een bedrijfsfilm te laten maken die hier inzicht in kan geven. Designotive heeft deze opdracht met beide handen aangegrepen en geprobeerd er iets moois van te maken. Zo is de video uiteindelijk geworden, en wij zijn er trots op!

 

Nieuwsbrief & Marketingcampagne

Daarnaast komt er binnenkort een nieuwe website online voor Westerveld & Nederlof, hiervoor moet uiteraard wel wat aandacht aan besteedt worden. Daarom zijn wij bezig met het ontwikkelen van een marketingcampagne waarmee de partners en vaste klanten van Westerveld & Nederlof, blij verrast worden met de release van de nieuwe website. Er wordt hierbij nagedacht hoe de doelgroep het best benaderd kan worden, en hoe je origineel overkomt bij de doelgroep. Over deze marketing volgt later meer..

Binnenkort komt er ook een nieuwsbrief binnen het bedrijf om werknemers te informeren over de gebeurtenissen omtrent het bedrijf, er komt een gemakkelijk systeem waarmee er simpel tekst kan worden toegevoegd, en waarmee de mail gemakkelijk verzonden kan worden. Ook hierover later meer, er zijn namelijk nog ontwikkelingen gaande.

0 Reacties

Laat hier uw reactie achter